top of page

Referat fra medlemsmøtet 8. november 2021

Vi så på månedens bilde for oktober. Vi regnet med at dette var siste møte før nyttår, som senere viste seg å være feil. Ellers var det som vanlig litt prat om foto

osv.

Karl J
formann

Referat fra medlemsmøtet 11. oktober 2021

Igjen var vi samlet på Porsgrunn bibliotek, og vi så på bildene fra forrige månedens bilde.

Olav viste også frem en oversikt så langt for årets fotograf. Det er fortsatt to måneder igjen, så mye kan skje fortsatt. Vi har fritt motiv også for november måned.

Det er ikke så greit å parkere i Porsgrunn sentrum, for de som ikke bor i sentrum. Vi har i tankene om vi kan finne oss en plass utenfor bykjernen. 

Karl J
formann

Referat fra medlemsmøtet 13. september 2021

Endelig kunne vi igjen møtes på biblioteket. Vi så på bildene til månedens bilde, og fikk tid til å kommentere disse. Det var bra oppslutning, og nevnt at det kunne være vrient å gi plassering til så mange bilder. Kanskje plukke ut topp fem og rangere disse. Det vil vi vurdere til neste års konkurranser. Resultat månedens bilde er lagt ut på våre nettsider.
Vi traff dessverre på valgdagen til stortinget, så alle måtte hjem for å rekke å få med seg dette. Vi sees på nytt 10 oktober.

Karl J
formann

Referat fra medlemsmøtet 9. august 2021

Det ble et møte utendørs, da biblioteket stengte allerede klokka 17. Men det ble tid til litt småprat, og utdeling av premie til årets fotograf og årets bilde.

Olav og Bjørn fikk hver sin spesielle kopp.

Det ble nevnt at det er 70 år siden Porsgrunn fotoklubb ble stiftet. Vi ser bort fra en utstilling, men vil sende noen ord til vår lokale avis. Vi ønsker også å sette opp en lapp med våre møtedatoer på biblioteket.

Karl J
formann
 

bottom of page